Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QBWUA Jongeren Pubquiz in ’t Koetje

april 12 2019 om 08:00 - 17:00

Jongeren tussen 12 en 18 jaar opgelet! Op vrijdag 12 april vindt er in Jongerencafé ’t Koetje in Spanbroek een speciale jongerenquiz plaats. Niet zo maar eentje, maar gepresenteerd door de professionele quizmasters van QBWUA.

“Als we iets doen, doen we het goed”, lacht medeorganisator Tessa Wehrmeijer. De deuren aan Zandwerven 29 gaan om 20.00 uur open. De avond duurt tot 23.30 uur.
De Jongeren Pubquiz zit vol vragen over allerlei onderwerpen, van muziek en sport tot dieren en BN-ers. De quizmasters werken onder andere met filmpjes, muziekfragmenten en fotorondes. “Het gaat erom welk team zo veel mogelijk feitjes kent. Het is dus geen IQ-test: iedereen kan winnen”, aldus Tessa Wehrmeijer. “Zo’n quiz-avond is supergezellig, hilarisch en spannend!”

Speciaal voor 12- tot 18-jarigen
Op uitgaansgebied is er voor jongeren op het voorgezet onderwijs weinig te doen. Terwijl ook deze doelgroep behoefte heeft aan een plek waar zij met vrienden kunnen chillen en waar zij leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom startte Wehrmeijer in januari 2019 een nieuw initiatief: Chill bij Tessa. “Dit is een kruising tussen een huiskamer en een kroeg voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Zij vinden hier afleiding en gezelligheid. Ze kunnen hier poolen, darten, gamen, appen, koken, creatief bezig zijn of op de bank hangen. Gewoon alles wat ze leuk vinden!”

Ideeën zijn welkom!
Het jongerencafé is 1 keer in de maand open en is gevestigd in ’t Koetje in Zandwerven. “Een prachtige, veilige locatie midden tussen allerlei dorpen in. Van gemeente Opmeer tot Obdam en De Goorn: alle jongeren zijn hier welkom”, vertelt Tessa, die zelf moeder is van een dochter (17) en zoon (14). “We zijn druk bezig onze agenda en activiteiten uit te breiden. Wat ons betreft geeft de jeugd zélf aan wat zij tof zouden vinden, dus kom maar door met die ideeën!”

Inschrijven Jongeren Pubquiz
Jongeren die willen meedoen aan deze unieke QBWUA Jongeren Pubquiz hebben een team nodig van drie, vier of vijf vriend(inn)en. Opgeven kan uiterlijk donderdag 11 april via bijtessa@gmail.com of 06 – 4216 8771. Deelname kost 5 euro per persoon. Meer informatie: www.chillbijtessa.nl.

Gegevens

Datum:
april 12 2019
Tijd:
08:00 - 17:00

Reacties zijn gesloten.