Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start zomercompetitie Biljarten

juni 2 2015 om 20:00 - 23:55

€4

Beste Biljarters,

Wij willen dit jaar de zomercompetitie libre weer nieuw leven inblazen. De drie biljarts in Zorgcafe ’t Koetje zijn optimaal geprepareerd zodat de ballen altijd perfect rollen. Per avond kunnen er 2 of 3 partijen gespeeld worden. Voor de einduitslag worden de 20 beste partijen berekend, een verloren partij kan dus worden weggepoetst door een mooie winstpartij indien u meer dan 20 partijen speelt.

De competitie vind plaats op de 14 zomer dinsdagen, de laatste keer is dinsdag 25 augustus. Indien de avond door omstandigheden een keer niet door kan gaan op de dinsdag (bijvoorbeeld vlak na Kermis Zandwerven of Landbouwshow Opmeer) dan wordt het naar de donderdag in dezelfde week verschoven. Dit wordt duidelijk via e-mail gecommuniceerd.

We starten de eerste keer op dinsdag 2 juni aanvang 20.00 uur,  deze aanvangstijd past het beste bij de deelnemers die werken tot 18:00 uur, of bijvoorbeeld niet op tijd klaar zijn met koeien melken. Voor een gelijkwaardig verloop van de competitie is het belangrijk dat er zoveel mogelijk deelnemers tegelijk starten zodat niet altijd dezelfde mensen tegen elkaar spelen.

De kosten bedragen 2,5 euro per avond.

U kunt zich inschrijven via: zorgcafe@gmail.com  of 0226-427249. Als u mensen kent die het ook leuk zouden vinden om mee te doen dan zijn deze natuurlijk ook van harte welkom. Graag zien wij U bij de zomercompetitie in Zorgcafé ’t Koetje in Zandwerven.

Met vriendelijke groet,

Joeri en Co Scholten

Gegevens

Datum:
juni 2 2015
Tijd:
20:00 - 23:55
Kosten:
€4

Locatie

’t Koetje
Zandwerven 29
Spanbroek, 1715 KM Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.