Escape Room

Get out, and escape! Een nieuw spannend groepsuitje in Zorgcafe ’t Koetje. De tijd loopt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Denk jij dat je met een groep binnen de tijd weet te ontsnappen? Laat maar zien dan!


escape3

 

Het Escape Room groepsuitje

Wat kun je verwachten? Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Geef je dan snel op voor dit nieuwe en unieke spel op onze locatie.

escape room

Onze Escaperoom is ook toegankelijk met een rolstoel

Wij richten een besloten ruimte van Zorgcafe ’t Koetje in alsof je een andere wereld instapt. De wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie, maar vooral een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal testen. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code, attribuut (zoals blacklight) of cijfercombinatie waardoor je steeds een stap verder komt. Welke groep weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?!

Escape Room arrangement

Het Escape Room groepsuitje is alleen te spelen op afspraak. Het spel duurt 2 uur. Om het betaalbaar te houden zijn er minimaal 20 deelnemers nodig maar dat kunnen dus ook verschillende (kleine) gezelschappen zijn.

Rondom het spel zorgen wij voor een hapje, drankje en eventueel een heerlijk diner/buffet. Informeer naar de mogelijkheden.