Het nieuwe biljartseizoen staat weer voor de deur

zomercompetitie-2015Het is (bijna) weer voorbij die mooie zomer en het nieuwe biljartseizoen staat weer voor de deur. Zorgcafe t Koetje wil het biljarten in Zandwerven graag weer stimuleren en heeft het volgende winterprogramma samengesteld:

2 sept start er elke  woensdagmiddag 13:30 uur een seniorenclub. Er is hier nog volop ruimte voor nieuwe leden. Als het vervoer een probleem is: Biljarters in een straal van 5 km rond Zandwerven kunnen voor een vaste prijs gehaald en gebracht worden

10 sept start er elke donderdagavond 20:00 uur een gemengde club (V/M), hier zijn nog enkele nieuwe leden welkom, zowel dames als heren.

2 oktober start er  vrijdagavond 21:00 uur de “Een keer in de maand club”, elke eerste vrijdag van de maand zijn alle “wilde” biljarters (M/V) van harte welkom om de week af te sluiten met een vooral gezellig biljartje met een lekker drankje en hapje.  Op deze avond is er ook meer te doen:  Er staat een poolbiljart en er zijn 3 dartborden beschikbaar. Ook op deze avond kunnen biljarters in een straal van 5 km rond Zandwerven voor een vaste prijs gehaald en gebracht worden.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om vrijblijvend een keer te komen kijken om de sfeer te proeven en te kijken of biljarten in t Koetje iets is om aan mee te gaan doen.  We hebben hier drie goed onderhouden biljarts staan die garant staan voor een optimaal biljartplezier.

Graag tot ziens!.

Met vriendelijke groet,

Fam. Scholten 0226-427249 zorgcafe@gmail.com

Reacties zijn gesloten.