Cursus Bedrijfshulpverlener (BHV)

Cursus Bedrijfshulpverlener (BHV) – € 85.- p.p. incl. BTW

De Arbo-wet verplicht ieder bedrijf, elke winkel of instelling om de bedrijfshulpverlening (BHV) conform de wet te organiseren.

BMet de cursussen van BHV-4-YOU in samenwerking met Zorgcafe ’t Koetje worden uw medewerkers getraind tot doortastende hulpverleners die weten wat ze moeten doen in noodsituaties.

Zo voldoet u aan de wettelijke verplichting, zo beperkt u de gevolgen van brandschade aan uw bedrijf en zo optimaliseert u de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en derden

Opfriscursus – Eerder BHV gedaan? –  € 55.- p.p. incl. BTW

Met de opfriscursus BHV blijft uw kennis up-to-date en kunt u adequaat reageren in noodsituaties. Het regelmatig trainen van de vaardigheden is noodzakelijk om aan de eisen van de Arbo-wet te voldoen. De opfriscursus BHV is net als de basiscursus BHV een praktische cursus en dus zeker niet saai!

De cursus is bestemd voor mensen die in hun bedrijf als BHV-er zijn aangesteld. De BHV-vaardigheden moeten jaarlijks geoefend worden.

Voorafgaande aan alle cursussen, is het verplicht om via e-learning, de lesstof te bestuderen en de toets te maken. De toets dient minimaal 3 dagen voor de cursusdatum te zijn gemaakt.

Na de met succes afgeronde e-learning, volgt u de 2,5-urige praktijkcursus bestaande uit de onderdelen: benadering slachtoffer, reanimatie i.c.m. de AED, verbinden, levensreddende handelingen, beperken en blussen beginnende branden, ontruimen en de deurprocedure.

Deze cursus is maximaal 1 x te volgen en alleen bestemd voor herhalers. Het jaar daarna volgt weer de 4-urige BHV cursus.

Met de BHV-4-YOU cursussen  in samenwerking met Zorgcafe ’t Koetje leer je om in een situatie met gevaar voor de veiligheid of de gezondheid die maatregelen te nemen, die de schade zoveel mogelijk beperken. Eerste hulp en hoe te handelen bij brand en ontruiming staan hierin centraal.

Opleidingsinstituut BHV-4-YOU

Contactpersoon: Frans Swart

T: 06- 101 404 19
E: bhv4you@gmail.com

KvK nr.: 37129805
BTW nr.: 0925.58.537.B02

Reacties zijn gesloten.