Met een Lopifit of e-Chopper door de polders

Zorgeloos genieten
Geluidloos door onze prachtige polders zoeven. Met een groep, bijvoorbeeld als teamuitje, met uw partner of lekker in je eentje: een Lopifit of e-Chopper staat garant voor veel plezier en puur genieten.


U huurt deze elektrische voertuigen bij Zorgcafé ’t Koetje in Zandwerven. De e-Chopper is een stille scooter die heerlijk rijdt. De Lopifit is een unieke wandelfiets met loopband. Terwijl u in normaal wandeltempo loopt, haalt u menig fietser in!

“Neem het ervan”
De accu van beide vehikels is goed voor 40 kilometer rijplezier. Uitbater Co Scholten van ’t Koetje heeft twee prachtige routes van 30 kilometer uitgestippeld: het Koeienrondje richting De Weere en het Polderrondje richting Schermer. Een eigen koers bepalen kan natuurlijk ook. En tijd? “Al blijf je de hele dag weg; neem het ervan. Als je maar terug bent voor de accu leeg is”, lacht Co.

Coronaproof terras
Bij aan- en terugkomst kunt u bij ’t Koetje in Zandwerven genieten van verse koffie met koek tot koude frisdranken en chips. Het terras is namelijk ingericht op zelfbediening: volledig coronaproof. Zelf meegebrachte lekkernijen zijn ook toegestaan. Kortom, alles voor een onvergetelijke (vakantie)dag of teamuitje!


Meer informatie: www.t-koetje.nl

E-choppers en Lopifits

Reacties zijn gesloten.