Nieuw groepsuitje: Rondje Lopifit

Wandelend een fietser bijhouden? Het kan met de Lopifit, de unieke fiets voorzien van een loopband. Hierop bereikt u met een normale wandelinspanning een snelheid van 25 kilometer per uur. Bovendien bezorgt het u veel plezier en is het een buitengewoon gezonde manier om uzelf voort te bewegen.

Lopifit huren

U kunt bij ons de Lopifit voor een dag huren, u krijgt dan eerst uitleg en instructie onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers en daarna test rijden op ons parkeertrein voordat u veilig de weg op gaat.

Arrangement 

We hebben ook enkele compleet verzorgde arrangementen samengesteld:

Loop je fit tijdens de tulpenroute of koeienroute in Westfriesland, vanaf eind april staan de tulpen bijna een maand lang weer in bloei. Maar niet alle tulpen staan tegelijk in bloei. Wij zorgen voor een actuele routebeschrijving langs bloeiende tulpenvelden.

Huur de Lopifit via Zorgcafé ’t Koetje, en geniet op een ontspannen wijze van het voorjaar en de tulpenpracht. Startpunt Zorgcafé ’t Koetje is centraal gelegen in Westfriesland, dus de tulpenvelden zijn altijd dichtbij.

Leuk groeps of familie-uitje!, ook voor de inwendige wens wordt onderweg goed gezorgd. Vraag offerte voor een compleet dagje uit.

Reacties zijn gesloten.